دانلود مقاله بررسی کیفیت خاک و اثرات شوری برروی مرکبات در خاک باغات منطقه شهداد در استان کرمان با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی کیفیت خاک و اثرات شوری برروی مرکبات در خاک باغات منطقه شهداد در استان کرمان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی کیفیت خاک و اثرات شوری برروی مرکبات در خاک باغات منطقه شهداد در استان کرمان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1390
محل انتشار: اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی
تعداد صفحات: 4
چکیده:
شوری خاک یکی از عوامل محدود کننده در رشد گیاهان به حساب می آید. تجمع یون های کلر و سدیم در گیاه دررابطه با شوری خاک منجر به اختلال در متابولیسم گیاهان می گردند. مرکبات از جمله گیاهانی هستند که به این دویون حساس اند. در سالهای اخیر باغات مرکبات منطقه شهداد رو به خشک شدن گزارده اند. به منظور بررسی وضعیت شوری و اثرات غلظت زیاد یون های سدیم وکلر در خاک باغات مرکبات منطقه شهداد در استان کرمان مطالعه ای در سال 1386 روی خاک این منطقه صورت گرفت. پس از بررسی اولیه منطقه دو باغ مورد تهدید به خشک شدن انتخاب و نمونه خاک هایی از اعماق متفاوت آنها برداشته شد. سپس در یکی از باغات تا عمق 60 سانتی متری اصلاح بافت خاک به همراه افزودن مقادیری کود دامی پوسیده صورت گرفت. نهال های جوانی در این گودال ها کاشته شد. پس از گذشت 4 سال از رشد نهال های تازه نمونه خاک هایی برداشت و میزان سدیم و کلر در آنها اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که با اصلاح بافت خاک میزان سدیم و کلر به ترتیب از 21و 5/2 به میزان قابل توجهی کاهش یافته و رشد گیاهان نیز بهبود یافت