دانلود مقاله مروری بر کاربرد خشک کردن با میکروویو در مواد زنده با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مروری بر کاربرد خشک کردن با میکروویو در مواد زنده با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مروری بر کاربرد خشک کردن با میکروویو در مواد زنده با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1390
محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
استفاده از حرارت یکی از مهمترین روشهای متداول در فرایند مواد غذایی است حرارت دهی در دماهای بالا باعث از بین رفتن مواد مغذی می شود ازا ین جهت استفاده از میکروویو بهعنوان روش جدیدی در صنایع غذایی مطرح شده است در روشهای پخت متداول حرارت از منبع حرارتی فرایند خارجی به ماده غذایی اعمال می شود ولی در پخت با میکروویو حرارت داخل ماده غذایی تولید می گردد درسالهای اخیر تحقیقاتی روی پختن با میکروویو خشک کردن انجماد زدایی، پاستوریزاسیون ، استرلیزاسیون، برشته کردن ملانچینگ ، انزیم زدایی با میکروویو انجام شده است این مقاله به بررسی کاربرد خشک کردن با میکروویو در مورد مواد زنده مثل میوه و سبزی و پیشرفتهای اخیرد ر خشک کردن با میکروویو می پردازد.