دانلود مقاله اثرات سطوح متفاوت ال درکارنیتین بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی ماده تا سن ده روزگی با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله اثرات سطوح متفاوت ال درکارنیتین بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی ماده تا سن ده روزگی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثرات سطوح متفاوت ال درکارنیتین بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی ماده تا سن ده روزگی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
این آزمایش به منظور تاثیر سطوح متفاوت ال – کارنیتین(300، 200، 100، 0) میلیگرم در کیلوگرم خوراک حاوی 3 درصد روغن سویا بر خصوصیات لاشه جوجه ها ی گوشتی ماده بصورت طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار و بیست قطعه جوجه گوشتی ماده سویه راس 308 در هر تکرار که در مجموع شامل 240 قطعه جوجه گوشتی ماده سویه راس 308 بود طراحی و انجام گرفت خصوصیات لاشه در پایان ده روزگی، مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت.با بررسی نتایج آزمایشات حاضر می توان نتیجه گرفت، که با افزایش سطح ال -کارنیتین در طی ده روز اول بر وزن زنده بدن، لاشه، سینه، روده، کیسه زرده بطور معنیداری کاهش می یابد (0/05>p) و افزایش سطح ال کارنیتین بر وزن کبد، سنگدان، پیش معده و قلب تاثیر معنیداری را نداشت و افزایش مقدار ال کارنیتین کاهش معنیداری وزن قلب را نشان نمیدهد.