مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله اثرات سطوح متفاوت ال درکارنیتین بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی ماده تا سن ده روزگی با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اثرات سطوح متفاوت ال درکارنیتین بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی ماده تا سن ده روزگی با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اثرات سطوح متفاوت ال درکارنیتین بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی ماده تا سن ده روزگی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اثرات سطوح متفاوت ال درکارنیتین بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی ماده تا سن ده روزگی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اثرات سطوح متفاوت ال درکارنیتین بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی ماده تا سن ده روزگی با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
این آزمایش به منظور تاثیر سطوح متفاوت ال – کارنیتین(300، 200، 100، 0) میلیگرم در کیلوگرم خوراک حاوی 3 درصد روغن سویا بر خصوصیات لاشه جوجه ها ی گوشتی ماده بصورت طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار و بیست قطعه جوجه گوشتی ماده سویه راس 308 در هر تکرار که در مجموع شامل 240 قطعه جوجه گوشتی ماده سویه راس 308 بود طراحی و انجام گرفت خصوصیات لاشه در پایان ده روزگی، مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت.با بررسی نتایج آزمایشات حاضر می توان نتیجه گرفت، که با افزایش سطح ال -کارنیتین در طی ده روز اول بر وزن زنده بدن، لاشه، سینه، روده، کیسه زرده بطور معنیداری کاهش می یابد (0/05>p) و افزایش سطح ال کارنیتین بر وزن کبد، سنگدان، پیش معده و قلب تاثیر معنیداری را نداشت و افزایش مقدار ال کارنیتین کاهش معنیداری وزن قلب را نشان نمیدهد.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.