دانلود مقاله استفاده از تکنیک پردازش تصویر در مطالعه چروکیدگی سیب زمینی در طی خشک شدن با خشک کردن جریان هوای موازی با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله استفاده از تکنیک پردازش تصویر در مطالعه چروکیدگی سیب زمینی در طی خشک شدن با خشک کردن جریان هوای موازی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله استفاده از تکنیک پردازش تصویر در مطالعه چروکیدگی سیب زمینی در طی خشک شدن با خشک کردن جریان هوای موازی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1390
محل انتشار: نخستین کنفرانس خاورمیانه ای خشک کردن
تعداد صفحات: 5
چکیده:
در این تحقیق تغییرات چروکیدگی ورقه های سیب زمینی در حین خشک شدن با خشک کن کابینتی با جریان هوای موازی، با استفاده از تکنیک پردازش تصویر مورد بررسی قرار گرفته است. ورقه های سیب زمینی با ضخامت های 3 و 6 و 9 میلی متر در سه دمای 50 و 60 و 70 درجه سیلسیوس بطوریکه قطر کوچک ورقه ها در دو راستای عمود و موازی جریان هوا استقرار یافته و هوا با سرعت 1/5 متر بر ثانیه بر روی آنها جریان می یابد، در طی خشک شدن تصویربرداری شده و با انتقال انها به جعبه ابزار پردازش تصویر در نرم افزار MATLAB تغییرات مساحت و نسبت کرویت آنها بدست آمده است. این فاکتورها با انجام ازمون اماری مورد مطالعه قرار گرفته و نمودار تغییرات انها در حین فرایند استخراج شده است. بر اساس نتایج به دست آمده، دمای هوا، راستای قرارگیری نمونه ها در مقابل جریان هوای گرم و ضخامت نمونه ها تاثیر معنی داری بر مساحت و نسبت کرویت ورقه های سیب زمینی داشته اند.