دانلود مقاله بررسی اثر آلوپورینول در کاهش پروتئینوری در بیماران مبتلا به نفروپاتی دیابتی با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثر آلوپورینول در کاهش پروتئینوری در بیماران مبتلا به نفروپاتی دیابتی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثر آلوپورینول در کاهش پروتئینوری در بیماران مبتلا به نفروپاتی دیابتی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
دانلود مقاله بررسی اثر آلوپورینول در کاهش پروتئینوری در بیماران مبتلا به نفروپاتی دیابتی با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تیر 1389 در مجله دانشکده پزشکی اصفهان از صفحه 271 تا 278 منتشر شده است.
نام: بررسی اثر آلوپورینول در کاهش پروتئینوری در بیماران مبتلا به نفروپاتی دیابتی
این مقاله دارای 8 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نفروپاتی دیابتی
مقاله اسید اوریک
مقاله آلوپورینول
مقاله پروتئینوری
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: نفروپاتی دیابتی شایع ترین علت نارسایی انتهایی کلیه (ESRD) است. در ایجاد نفروپاتی دیابتی علاوه بر عواملی چون آنژیوتانسین II، سیتوکین ها و فاکتورهای رشد عروقی (VEGF)، اسید اوریک نیز ممکن است نقش داشته باشد. بنابراین، عوامل کاهش دهنده اسید اوریک سرم ممکن است در درمان نفروپاتی دیابتی موثر باشد.
روش ها: در یک مطالعه مورد-شاهد و دوسوکور، 40 بیمار مبتلا به دیابت تیپ دو و نفروپاتی به دو گروه 20 تایی تقسیم شدند. به شرط آن که حداقل 500 mg پروتئین در ادرار 24 ساعته داشته باشند و کراتینین سرم آنان کمتر از 3 mg.dl باشد. در بیماران گروه مورد، روزانه 100 mg آلوپورینول و گروه شاهد دارونما تجویز شد. در هر دو گروه، داروهای ضد فشار خون بالا و داروهای محافظت کننده کلیه (مهار کننده های آنزیم مبدل آنژیوتانسین و مهار کننده های گیرنده آنژیوتانسین) با دوز قبل ادامه یافت و در طول مطالعه تغییر نکرد.
یافته ها: در هر گروه، 9 مرد و 11 زن وجود داشت. تفاوت قابل توجهی بین سن، شاخص توده بدنی (BMI)، مدت دیابت، فشارخون سیستولیک و دیاستولیک، FBS، BUN، Cr، K سرم و حجم ادرار بیماران 2 گروه وجود نداشت (P<0.05). پروتئین ادرار 24 ساعته در گروه مورد در ابندای مطالعه 1047±1756 و پس از چهار ماه 767±1011 بود و اسید اوریک سرم در ابتدای مطالعه 211±915 و پس از 4 ماه 790 ± 35 بود که به طور قابل ملاحظه ای نسبت به گروه شاهد کمتر بود (P<0.05).
نتیجه گیری: آلوپورینول با دوز پایین (mg 100 روزانه) باعث کاهش پروتئینوری بیماران پس از 4 ماه مصرف شد که احتمال می رود با مکانیسم کاهش اسید اوریک سرم بوده است. بنابراین آلوپورینول ممکن است به عنوان یک درمان کمکی، ارزان و کم عارضه در بیماران با نفروپاتی دیابتی مفید باشد.