دانلود مقاله کاربرد توام دی اکسید کربن و فسفین برای کنترل مراحل مختلف زیستی شب پره هندی Plodia interpunctella Hubner. با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله کاربرد توام دی اکسید کربن و فسفین برای کنترل مراحل مختلف زیستی شب پره هندی Plodia interpunctella Hubner. با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کاربرد توام دی اکسید کربن و فسفین برای کنترل مراحل مختلف زیستی شب پره هندی Plodia interpunctella Hubner. با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
دانلود مقاله کاربرد توام دی اکسید کربن و فسفین برای کنترل مراحل مختلف زیستی شب پره هندی Plodia interpunctella Hubner. با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1388 در اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی) از صفحه 89 تا 102 منتشر شده است.
نام: کاربرد توام دی اکسید کربن و فسفین برای کنترل مراحل مختلف زیستی شب پره هندی Plodia interpunctella Hubner.
این مقاله دارای 14 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دی اکسیدکربن
مقاله شب پره هندی
مقاله فسفین
مقاله کاربرد توام
چکیده و خلاصهای از مقاله:
امروزه در مدیریت تلفیقی افات انباری روش های نوین کنترل مانند کاربرد دی اکسیدکربن همراه با فسفین به دلیل سرعت عمل مطلوب و کاهش عوارض سوء جانبی مورد توجه قرار گرفته است، لذا برای بررسی میزان کارایی و قدرت نفوذ این دو گاز، روی مراحل مختلف زیستی شب پره هندی (یکی از افات مهم انباری کشور) تاثیر غلظت های مختلف فسفین، در اتمسفری با 50 درصد گاز دی اکسیدکربن مورد بررسی قرار گرفت. مراحل مختلف این حشره تحت شرایط آزمایشگاهی 1±27 درجه سلسیوس، رطوبت نسبی 5±70 درصد و دوره نوری 16:8 (روشنایی: تاریکی) پرورش داده شدند. سپس در سه عمق مختلف به فاصله 30 سانتی متر درون مخازن گالوانیزه قرار گرفته و پس از پر کردن مخازن با گندم، مقادیر مختلف فسفین به صورت فسفید امونیوم درون آن جای داده شده و درب مخازن کاملا محکم بسته شد. سپس مقدار 50 درصد حجم مخازن،گاز دی اکسیدکربن درون آن ها تزریق و بعد از سه روز میانگین LC50 آن ها برای مراحل مختلف حشره کامل، تخم، لارو و شفیره شب پره هندی به ترتیب 8514، 17175، 1601 و 12399 پی پی ام و در مخازن خالی برای همان مراحل به ترتیب 6974، 15190، 12330 و 10602 پی پی ام محاسبه گردید. هم چنین، با مقایسه میانگین تلفات حشرات در کف، وسط و سطح مخازن در سطح احتمال یک درصد تفاوت معنی داری بین آن ها مشاهده نشد. به عبارت دیگر فسفین به همراه 50 درصد گاز دی اکسیدکربن به طور یکنواخت در مخازن مورد بررسی پخش شده و قدرت نفود مطلوبی داشت.