دانلود مقاله تأثیر کودهای آلی و شیمیایی به صورت جداگانه و تلفیقی بر مقدار عناصر غذایی در گیاه (Calendula officinalis L.)دارویی همیشه بهار با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تأثیر کودهای آلی و شیمیایی به صورت جداگانه و تلفیقی بر مقدار عناصر غذایی در گیاه (Calendula officinalis L.)دارویی همیشه بهار با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تأثیر کودهای آلی و شیمیایی به صورت جداگانه و تلفیقی بر مقدار عناصر غذایی در گیاه (Calendula officinalis L.)دارویی همیشه بهار با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1390
محل انتشار: اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
به منظور بررسی اثر کودهای آلی و شیمیایی به صورت جداگانه و تلفیقی بر مقدار عناصر غذایی در گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis L.) آزمایشی در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با 11 تیمار در 3 تکرار در سال 1389 به صورت گلدانی اجرا گردید. تیمارها شامل خاک مزرعه (شاهد)، کود آلی کمپوست، کود پاستوریزه (کمپوست باگاس+پرلیت)، کود دامی گوسفندی (هر کدام 10 تن در هکتار)، کود شیمیایی، کود کمپوست + و کود شیمیایی، کود پاستوریزه + و کود شیمیایی، کود دامی + و کود شیمیایی بود. براساس نتایج تیمارها جز بر میزان پتاسیم برگ بر میزان عناصر پرمصرف و وزن خشک گل و برگ گیاه تأثیر معنی داری داشتند. تیمارهای کود دامی به همراه و کود شیمیایی، کمپوست به همراه کود شمیایی و کود آلی پاستوریزه بیشترین وزن خشک گل و تیمار کود آلی پاستوریزه به همراه کود شیمیایی بیشترین وزن خشک برگ را داشته است. بیشترین درصد نیتروژن گل در تیمارهای کود شیمیایی، کود آلی پاستوریزه و به همراه کود شیمیایی و بالاترین محتوی فسفر در گل و برگ در تیمار کمپوست به همراه کود شیمیایی (به ترتیب 53 و 88 درصد نسبت به شاهد) مشاهده گردید. همچنین در تیمار کود آلی پاستوریزه به همراه کود شیمیایی بیشترین غلظت پتاسیم در گل و برگ به ترتیب با 22 و 87 درصد افزایش نسبت به شاهد مشاهده شد. نتایج این مطالعه نشان از کاهش مصرف کودهای شیمیایی و افزایش جذب عناصر غذایی در گیاه دارویی همیشه بهار دارد.