دانلود مقاله مقایسه خصوصیات شیمیایی روغن زیتون در ارقام ماری، روغنی و آربکین با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مقایسه خصوصیات شیمیایی روغن زیتون در ارقام ماری، روغنی و آربکین با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مقایسه خصوصیات شیمیایی روغن زیتون در ارقام ماری، روغنی و آربکین با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 10
چکیده:
در مطالعه حاضر خصوصیات شیمیایی و پروفیل اسید چرب روغن زیتون (ارقام ماری، روغنی و آربکین) شهرستان رودبار در استان گیلان مورد بررسی قرار گرفت از هر رقم مورد بررسی 3-2 کیلوگرم زیتون استفاده و عملیات استخراج روغن به روش سانتریفیوژ انجام شد. ترکیبات شیمیایی و پروفیل اسیدهای چرب با استفاده از روش های استاندارد اندازه گیری شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که رقم روغنی دارای بیشترین درصد روغن، اسیدیته آزاد، اسید لینولئیک و پلی فنل و رقم ماری حاوی بیشترین میزان آلفا توکوفرول و اسید اولئیک بود.