مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله خشک کردن زردآلو در یک خش ککن خورشیدی کابینتی با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله خشک کردن زردآلو در یک خش ککن خورشیدی کابینتی با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله خشک کردن زردآلو در یک خش ککن خورشیدی کابینتی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله خشک کردن زردآلو در یک خش ککن خورشیدی کابینتی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله خشک کردن زردآلو در یک خش ککن خورشیدی کابینتی با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون

تعداد صفحات: 8

چکیده:

استفاده از انرژی خورشید برای خشک کردن محصولات کشاورزی روشی متداول در جهان می باشد . روشهای سنتی خشک کردن همواره با مشکلات بهداشتی، حمله حشرات و پرندگان، طولانی شدن طول دوره خشک شدن و غیره همراه بوده است؛ لذا جهت رفع این مشکلات در این تحقیق از یک خشک کن خورشیدی از نوع فعال کابینتی که قابلیت بکارگیری در حالت های مختلط و غیرمستقیم خشک کردن را دارا می باشد، استفاده گردید. بدین منظور از زردآلو جهت ارزیابی دستگاه استفاده شد و تأثیر دبی هوای خشک کننده و نحوه بکارگیری دستگاه بر روی مدت زمان لازم برای خشک شدن محصول مورد بررسی قرار گرفت . بنابراین از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک کاملاً تصادفی استفاده شد که فاکتور اول سرعت هوای خشک کننده دارای سه سطح 3/8 و 6/3 و 8/7 متر بر ثانیه و فاکتور دوم نحوه استفاده از خشک کن که در دو سطح مختلط و غیرمستقیم بود . آزمایش ها در ماههای خرداد و تیر سال 1385 در محل دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز صورت گرفت. در طول آزمایش ها متوسط رطوبت اولیه محصول 2/2% بر پایه خشک , متوسط رطوبت نهایی 0/17% بر پایه خشک و متوسط تابش خورشید 20 وات بر متر مربع ثبت گردید. نتایج نشان داد که سرعت هوای خشک کننده و نحوه بکارگیری از دستگاه برای خشک کردن زردآلو اثر معنی داری بر روی مدت زمان لازم برای خشک شدن محصول داشتند . همچنین فرایند خشک شدن زردآلو کاملاً در مرحله نزولی بوده و فاقد نرخ ثابت خشک شدن می باشد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.