دانلود مقاله مقایسه خواص مکانیکی و ریز ساختار فولاد AISI D2 پس از سخت کردن براق و کوینچ در روغن با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مقایسه خواص مکانیکی و ریز ساختار فولاد AISI D2 پس از سخت کردن براق و کوینچ در روغن با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مقایسه خواص مکانیکی و ریز ساختار فولاد AISI D2 پس از سخت کردن براق و کوینچ در روغن با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1389
محل انتشار: چهارمین همایش مشترک انجمن مهندسین متالورژی و جامعه علمی ریخته گری ایران
تعداد صفحات: 13
چکیده:
فولاد D2 از نوع فولاد ابزار سرد کار پر کربن و پرکروم می باشد و د رکشش عمیق ، قالب شکل دهی ، غلتک و .. کاربرد دارد. در این پژوهش خواص مکانیکی و ساختار فولاد D2 د راثر خنک شدن د رمحیط های نمک قلیایی و روغن مقایسه شده اند . سرد کردن فولاد D2 د رحمام نمک قلیایی حاوی 40% NaOH و 60% KOH د ردمای 230 درجه سانتیگراد و سپس تمپر کردن دو گانه در دمای 540 درجه سانتیگراد باعث ایجاد سختی و چقرمگی مناسب د رمقایسه با محیط روغن دردمای 60 درجه سانتیگراد می شود. ریز ساختار بدست آمده ناشی از خنک کردن در حمام قلیایی و روغن به کمک میکروسکوپ نوری و الکترونی مقایسه گردیده اند. نشان داده شده است که تفاوت د رمحیط خنک کردن منجر به تفاوت د رساختار میکروسکوپی و د رمنیجه خواص مکانیکی فولاد می شود.