دانلود مقاله تعیین ترکیبات تشکیل دهنده اسانس آنغوزه کرمان و لار با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تعیین ترکیبات تشکیل دهنده اسانس آنغوزه کرمان و لار با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تعیین ترکیبات تشکیل دهنده اسانس آنغوزه کرمان و لار با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی کاربرد علوم و فناوری های نوین در کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
علی نظری – گروه بیوتکنولوژی و گیاهان دارویی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان، استهبان، ایران
اردلان علیزاده – گروه بیوتکنولوژی و گیاهان دارویی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان، استهبان، ایران
چکیده:
گیاه آنغوره Ferula assa- foetida یکی از گونه های آندمیک جن فرولا در ایران است. صمغ آنغوزه اثر ضد تشنج، قاعده آور و ضدکرم دارد و در معالجه بیماریهایی با منشأ عصبی، دستگاه تنفسی، اسپاسم حنجره، آسم و دستگاه هضم و همچنین در رفع یبوست در افراد مسن به کار می رود. در پائیز 1393 جهت بررسی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس توده های انغوزه کرمان و لار مطالعه ای در دانشگاهآزاد شهرستان استهبان انجام شد. پس از استحصال شیره از گیاه انغوزه به روش سنتی، اسانس گیری بهروش تقطیر با آب توسط کلونجر انجام و اسانس به دست آمده توسط سولفات سدیم آبگیری و توسط تکنیک های GC و GC/MS آنالیز گردیدند. نتایج این پژوهش نشان داد که توده آنغوزه کرمان و لار به ترتیب دارای 40 و 56 ترکیب می باشند. ترکیبات عمده توده آنغوزه کرمان ((ای)- 1-پروپنیل سیس-بوتیل دی سولفید (55/64%)، بتا -پیتن (11/74%)، (زد)- بی- اوسیمن (4/96%)، (ای)- بی- اوسیمن (3/897%) و (زد) -1- پروپنیل سیس-بوتیل دی سولفید (3/547%) و ترکیبات عمده توده آنغوزه لار ((ای)-1- پروپنیل سیس-بوتیل دی سولفید (24/297%)، (زد)-1- پروپنیل سیس- بوتیل دی سولفید (12/403%)، 10-اپی-جی-ایودسمول (9/538%)، الفا – پیتن (9/413%)، بتا- پیتن (7/654%)، (زد)-بتا- اوسمین (4/843%)، بیس (1-متیل تیو) پروپیل دی سولفید (4/122%) و دی هیدرو بی- آگاروفوران (3/448%) می باشند.