مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله بازنگری در رابطه میان هنر و عرفان اسلامی بر مبنای شواهد تاریخی با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بازنگری در رابطه میان هنر و عرفان اسلامی بر مبنای شواهد تاریخی با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بازنگری در رابطه میان هنر و عرفان اسلامی بر مبنای شواهد تاریخی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بازنگری در رابطه میان هنر و عرفان اسلامی بر مبنای شواهد تاریخی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بازنگری در رابطه میان هنر و عرفان اسلامی بر مبنای شواهد تاریخی با word :

دانلود مقاله بازنگری در رابطه میان هنر و عرفان اسلامی بر مبنای شواهد تاریخی با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان 1389 در تاریخ و تمدن اسلامی از صفحه 175 تا 189 منتشر شده است.
نام: بازنگری در رابطه میان هنر و عرفان اسلامی بر مبنای شواهد تاریخی
این مقاله دارای 15 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هنر اسلامی
مقاله عرفان و تصوف اسلامی
مقاله ذکر
مقاله فتوت
مقاله اصناف

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: قیومی بیدهندی مهرداد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بسیاری از دانشوران معتقدند که هنر اسلامی با آموزه های عرفان نظری پیوند دارد؛ اما این اعتقاد خود را به شواهد تاریخی مستند نمی کنند. منکران این پیوند نیز انکار خود را بر همین ضعف استناد متکی می کنند. در این نوشتار می کوشیم نشان دهیم که شان هنر اسلامی شانی عملی و اجتماعی است و هنرمندان مسلمان نوعا در زمره عوام بوده اند نه اعیان و فرهیختگان. از سوی دیگر، عرفانی که در جامعه اسلامی نقش داشته است، عرفان عملی و از طریق سازوکارهای اجتماعی بوده است، سازوکارهایی از قبیل نظام خانقاه و حلقه های اهل فتوت. بدین طریق، آموزه های اصلی عرفان اسلامی از دو راه در هنرمندان و کار ایشان نفوذ می کرد: یکی سلوک فردی و حلول دادن ذکر مدام در احوال و اعمال، دیگری سازوکارهایی اجتماعی چون حلقه های فتیان و نظام اصناف. براین اساس، به نظر می رسد در تحقیق درباره پیوند میان هنر اسلامی و عرفان باید تجدید نظر کرد و آن را از منظری دیگر نگریست.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.