دانلود مقاله بررسی کاربرد کودهای بیولوژیک و فسفر معدنی بر صفات کیفی و ریشه ای برنج با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی کاربرد کودهای بیولوژیک و فسفر معدنی بر صفات کیفی و ریشه ای برنج با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی کاربرد کودهای بیولوژیک و فسفر معدنی بر صفات کیفی و ریشه ای برنج با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
زهره مرجانی – دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان
سیدمصطفی صادقی – استادیار و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان
ناصر محمدیان روشن –
حسن اخگری – استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
چکیده:
استفاده بهینه گیاه از عناصر غذایی موجود در خاک و بهبود تغذیه گیاه یکی از عوامل بهبود عملکرد در گیاهان زراعی محسوب می گردد. این تحقیق به منظور بررسی تأثیر قارچ میکوریز آربوسکولار و باکتری حل کننده فسفات سودوموناس فلورسنس در مقابل فسفر معدنی بر بر صفات کیفی و ریشه ای برنجOryza sativa L. رقم هاشمی به صورت مزرعه ای، در استان گیلان، شهرستان رشت، در سال 1390 به اجرا در آمدآزمایش به صورت اسپیلت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 3 تکرار انجام شد. عامل اصلی فسفر معدنی در سه سطح 0و25 و 50 کیلوگرم در هکتار ، عامل های فرعی باکتری سودوموناس فلورسنس تلقیح و عدم تلقیح و قارچ میکوریزا گونه Glomus mosseaeگونهGlomus intraradices مخلوط دوگونه و کنترل بود. بررسی جدول تجزیه واریانس نشان داد نتایج تجزیه واریانس نشان داد اثر متقابل کودهای بیولوژیک و معدنی، اختلاف بسیار معنی داری را برای صفات فسفر دانه، طول ریشه، وزن ریشه و درصد همزیستی ریشه داشته است. مقایسه میانگین اثر متقابل کودهای بیولوژیک و معدنی نیز حاکی از آن بود که برهمکنش کودهای بیولوژیک و معدنی نسبت به مصرف انحصاری کود معدنی فسفر، منجر به افزایش فسفر دانه و درصد کلنیزاسیون ریشه ای گردیده است. به طور کلی نتایج این آزمایش نشان داد که به کار گیری کودهای بیولوژیک موجب بهبود تغذیه گیاه برنج و در نتیجه بهبود عملکرد صفات زراعی مهم این گیاه خواهد شد. مهمترین هدف از اجرای اینطرح کاهش مصرف کودهای شیمیایی با استفاده از کودهای بیولوژیکی محرک رشد گیاه بوده است که این خود می تواند گامی مؤثر به سوی کشاورزی پایدار و حفظ محیط زیست باشد