مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله بررسی عوامل خطر مرگ و میر پریناتال در بیمارستان طالقانی اراک با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی عوامل خطر مرگ و میر پریناتال در بیمارستان طالقانی اراک با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی عوامل خطر مرگ و میر پریناتال در بیمارستان طالقانی اراک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی عوامل خطر مرگ و میر پریناتال در بیمارستان طالقانی اراک با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی عوامل خطر مرگ و میر پریناتال در بیمارستان طالقانی اراک با word :

دانلود مقاله بررسی عوامل خطر مرگ و میر پریناتال در بیمارستان طالقانی اراک با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در مجله علمی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران از صفحه 56 تا 61 منتشر شده است.
نام: بررسی عوامل خطر مرگ و میر پریناتال در بیمارستان طالقانی اراک
این مقاله دارای 6 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: خاتمی دوست فروزان
جناب آقای / سرکار خانم: وکیلیان کتایون
جناب آقای / سرکار خانم: فتاحی بیات غلامعلی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: هر ساله قریب به 6 میلیون کودک در دوره پریناتال از بین می روند که 98% از این موارد در کشورهای در حال توسعه به وقوع می پیوندد [2 و 1]. 13 از این مرگ ومیرها در طی زایمان صورت می گیرد در حالی که می توان به طور موثری از این مرگ ها پیشگیری نمود [4 و 3].
روش کار: این پژوهش به صورت مورد- شاهدی انجام شد، طی آن 1800 مادر بارداربا سن بارداری بالای 28 هفته، که جهت زایمان به بیمارستان مراجعه کرده بودند، به صورت تصادفی انتخاب و مورد بررسی قرار گرفتند، اطلاعات لازم توسط پرسشنامه و مصاحبه جمع آوری شد و نمونه ها تا یک هفته پس از زایمان مورد پیگیری قرار گرفته و موارد مرگ نوزادان در بین آنان ثبت و سپس عوامل خطر مرگ ومیر پریناتال در دو گروه مورد مقایسه قرار گرفت.
یافته ها: سن مادر (P<0001)، مراقبت های دوران بارداری (P<0001)، سوابق طبی در بارداری (P<0.03)، کم خونی (P<0001)، سابقه سقط (P<0.05)، عوارض حاملگی فعلی و عوارض زایمانی (P<0001)، و عوامل خطر نوزادی (وزن، سن هنگام تولد، و جنس نوزاد)، موثرترین عوامل خطر مرگ و میر پریناتال در جمعیت مورد بررسی می باشند.
نتیجه گیری: بنابر نتایج به دست آمده مشاهده می شود برای کاهش مرگ و میر پریناتال می بایست اقدامات پیشگیرانه و مراقبتی را از پیش از تولد و حتی پیش از لقاح آغاز نمود و به این منظور: حمایت از برنامه ریزی جهت توسعه مراکز زایمانی و دسترسی به نیروهای ورزیده جهت به حداقل رساندن مخاطرات حین زایمان، توسعه مراکز مراقبت های ویژه نوزادان (NICU)، ارتقا و گسترش مراقبت های دوران بارداری جهت ارتقای سلامتی جنین، و توسعه برنامه های فاصله گذاری پیشنهاد می شود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.