مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله مقایسه خصوصیات کمی و کیفی برخی از ژنوتیپ های انتخابی زردآلو در استان خراسان با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مقایسه خصوصیات کمی و کیفی برخی از ژنوتیپ های انتخابی زردآلو در استان خراسان با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مقایسه خصوصیات کمی و کیفی برخی از ژنوتیپ های انتخابی زردآلو در استان خراسان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مقایسه خصوصیات کمی و کیفی برخی از ژنوتیپ های انتخابی زردآلو در استان خراسان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مقایسه خصوصیات کمی و کیفی برخی از ژنوتیپ های انتخابی زردآلو در استان خراسان با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
کاظم مصباحی – دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان .شیروان، ایران
ابراهیم گنجی مقدم – عضو هیئت علمی ( استادیار پژوهش) گروه باغبانی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، مشهد، ایران
شهره نیک خواه – عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، مشهد، ایران
احمد اصغرزاده – عضو هیئت علمی ( استادیار ) گروه باغبانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان، شیروان، ایران

چکیده:
این مطالعه با هدف بررسی خصوصیات رویشی و پومولوژیکی 10 رقم زردآلو(باقری، شمس، دیررس یدک – 3، قیسی -2 اردوباد، شوقان- 1، شوقان- 2، شوقان- 3، شوقان- 4، ویتیلو) در سال زراعی 1390-1389 در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی انجام شد. نتایج نشان داد که ژنوتیپ های انتخابی از لحاظ صفات ظاهری و رویشی متفاوت بودند. گلدهی رقم شوقان – 2 نسبت به سایر ژنوتیپ ها با 10 روز تاخیر انجام شد. ژنوتیپ ها از نظر زمان برداشت متفاوتبودند.به گونه ای که رقم شمس( دهه سوم خرداد) و باقری (دهه سوم تیر) به ترتیب زود رس ترین و دیررس ترین ارقامبودند. ژنوتیپ های انتخابی از نظر خصوصیات میوه(وزن میوه، وزن هسته، ،سفتی بافت، طول میوه، عرض میوه، حجم میوه، درصد مواد جامد محلول، pH و اسیدیته قابل تیتراسیون) تنوع زیادی داشتند. در مجموع ارزیا بی صفات نشان داد که ژنوتیپ شمس نسبت به سایر ژنوتیپ ها از تفاوت معنی داری در سطح 1% برخوردار بود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.