دانلود مقاله تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی محصولات فرعی خرما با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی محصولات فرعی خرما با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی محصولات فرعی خرما با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1388
محل انتشار: دومین همایش بیوتکنولوژی کشاورزی
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
علی قاسم مرادی – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهن
امید دیانی – استادیاران بخش علوم دامی دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
محسن افشارمنش – استادیاران بخش علوم دامی دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
رضا طهماسبی – استادیاران بخش علوم دامی دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
چکیده:
هدف از انجام این تحقیق، تعیین ترکیب شیمیایی لرد، هسته و تفاله خرما و همچنین اندازه گیری قابلیت هضم این ترکیبات به روش آزمایشگاهی دو مرحله ای تیلی و تری بود. به این منظور این محصولات فرعی از کارگاه عصاره گیری شیره خرما در منطقه شهداد جمع آوری گردید