مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله بررسی اثرات ضد قارچی کیتوزان و آنزیم سلولاز بر روی رشد آسپرژیلوس نایجرAspergillus nijerدر خمیر خرما با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی اثرات ضد قارچی کیتوزان و آنزیم سلولاز بر روی رشد آسپرژیلوس نایجرAspergillus nijerدر خمیر خرما با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثرات ضد قارچی کیتوزان و آنزیم سلولاز بر روی رشد آسپرژیلوس نایجرAspergillus nijerدر خمیر خرما با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثرات ضد قارچی کیتوزان و آنزیم سلولاز بر روی رشد آسپرژیلوس نایجرAspergillus nijerدر خمیر خرما با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثرات ضد قارچی کیتوزان و آنزیم سلولاز بر روی رشد آسپرژیلوس نایجرAspergillus nijerدر خمیر خرما با word :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی

تعداد صفحات: 5

نویسنده(ها):

عاطفه محبی – دانشجوی کارشناسی ارشد گروه میکروبیولوژی،دانشکده علوم پایه، دانشگاه
صدیقه مهرابیان – استاد گروه زیست شناسی ،دانشکده علوم ،دانشگاه تربیت معلم تهران.
شهرزاد نصیری – استادیار گروه زیست شناسی،دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی واح
صفورا غریب زاده – کارشناس ارشد آمار زیستی ، گروه آمار زیستی و اپیدمیولوژی ، دانشکده بهدا

چکیده:

خمیرخرما محصول غذایی مورد استفاده در صنایع کیک پزی، لواشک سازی وسرکه سازی ، از ترکیب خرمای رسیده با آب و حرارت آن بدست آمده وکیفیت آن تحت تاثیر فعالیت میکروارگانیسم ها کاهش می یابد . کیتوزان یک ماده ضد میکروب طبیعی بدست آمده از منابع حیوانی، کاملآ غیر سمی است. وزن ملکولی بالای کیتوزان که باعث حلالیت ضعیف آن در pH طبیعی و ویسکوزیته بالای آن در محلول ها گشته ، پتانسیل استفاده از آن را در زمینه های غذایی ، سلامت و کشاورزی محدود ساخته است. بسیاری از محدودیت ها به وسیله آنزیم های هیدرولیز کننده ی پلیمر از قبیل سلولاز رفع شده اند. هدف از این پژوهش ،بررسی تاثیرات کیتوزان و آنزیم سلولاز بر رشد کپک آسپرژیلوس نایجر (Aspergillus nijer درخمیر خرما می باشد. تاثیر کیتوزان با غلظتهای 2%و 6% به تنهایی و در ترکیب با سلولاز 1% برروی آسپرژیلوس نایجر یکی از عوامل فساد خمیر خرما با استفاده از روش های موجود در موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مورد بررسی قرار گرفت .نتایج: وقتی که کیتوزان 2% و 6% به تنهایی استفاده شد تفاوت معنی داری در کاهش میزان رشد کلنی کپک بین تیمار ها نسبت به شاهد مشاهده گردید


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.