مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله مقایسه سبکی مصباح الهدایه امام خمینی و تمهیدات عین القضاه همدانی با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مقایسه سبکی مصباح الهدایه امام خمینی و تمهیدات عین القضاه همدانی با word دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مقایسه سبکی مصباح الهدایه امام خمینی و تمهیدات عین القضاه همدانی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مقایسه سبکی مصباح الهدایه امام خمینی و تمهیدات عین القضاه همدانی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مقایسه سبکی مصباح الهدایه امام خمینی و تمهیدات عین القضاه همدانی با word :

دانلود مقاله مقایسه سبکی مصباح الهدایه امام خمینی و تمهیدات عین القضاه همدانی با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در سبک شناسی نظم و نثر فارسی (بهار ادب) از صفحه 3 تا 11 منتشر شده است.
نام: مقایسه سبکی مصباح الهدایه امام خمینی و تمهیدات عین القضاه همدانی
این مقاله دارای 9 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله امام خمینی
مقاله مصباح الهدایه
مقاله عین القضاه
مقاله تمهیدات
مقاله مقایسه سبکی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: اکبری منوچهر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امام خمینی و عین القضاه همدانی را اگر از لحاظ مکتب عرفانی نتوان برابر نهاد، اما از جهت ویژگیهای سبکی آنهم از بعد الفاظ، نوع خطابها، زبان و شباهتهای نوشتاری نمیتوان مانندگیها و شباهتهایشان را منکر شد. کاربرد واژه هایی که صمیمیت زبانی را تقویت میکند و لحن کلام را دوستانه و دلنشین میسازد از ویژگیهای هر دو اثرست. وجود اشعار عرفانی فارسی و عربی از ویژگیهایی است که هر دو عارف بخصوص عین القضاه از آنها مدد میگیرند تا انتقال مفاهیم بلند عرفانی را ساده کنند.
استشهادهای متعدد و ظریف و دقیق از دریای گهر خیز قرآن و بهره مندی هر دو از لطایف و آیات قرآنی از وجوه اشتراک آن دو است از جمله وجوه اختلاف این دو عارف اینکه عین القضاه از مکتب عرفانی ائمه شیعه محروم است ولی حضرت امام در تایید یافته های عرفانی از احادیث نورانی و بلند ائمه شیعه از جمله حضرت امام علی (ع)، امام صادق (ع)، امام حسین (ع) و ; بهره مند شده است هر دو عارف در عین طرح مطالب عمیق و بلند عرفانی جانب پرهیز و احتیاط را کاملا رعایت میکنند که از اسرار و رموز عرفانی پرده نگشایند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.