مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله رمانس های عامیانه ایرانی قبل از دوره صفوی (معرفی و نقد کتاب) با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله رمانس های عامیانه ایرانی قبل از دوره صفوی (معرفی و نقد کتاب) با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله رمانس های عامیانه ایرانی قبل از دوره صفوی (معرفی و نقد کتاب) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله رمانس های عامیانه ایرانی قبل از دوره صفوی (معرفی و نقد کتاب) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله رمانس های عامیانه ایرانی قبل از دوره صفوی (معرفی و نقد کتاب) با word :

دانلود مقاله رمانس های عامیانه ایرانی قبل از دوره صفوی (معرفی و نقد کتاب) با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1388 در نقد ادبی از صفحه 197 تا 208 منتشر شده است.
نام: رمانس های عامیانه ایرانی قبل از دوره صفوی (معرفی و نقد کتاب)
این مقاله دارای 12 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: یاوری هادی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ویلیام ل. هاناوی (تـ. 1929 م) استاد بازنشسته مطالعات آسیایی و خاورمیانه دانشگاه پنسیلوانیاست. او در سال 1970 م در دانشگاه کلمبیا از رساله دکتری خود با عنوان رمانس های عامیانه ایرانی قبل از دوره صفوی دفاع کرد. هاناوی رساله خود را بدون تغییر و به صورت تایپ ماشینی در سال 1972 م به موسسه «میکروفیلم های دانشگاهی، شرکت زیراکس واقع در ان آربور میشیگان برای نشر سپرد. او آثار دیگری نیز درباره زبان فارسی، زبان و ادبیات اردو و فرهنگ عامیانه پاکستان و خط نستعلیق دارد که بیشتر آن ها را با همکاری دیگر محققان انجام داده است. هاناوی در مجموع 23 مدخل مرتبط با داستان های عامیانه کهن ایرانی نیز برای دایره المعارف ایرانیکا نوشته است.
ویلیام هاناوی رساله خود را حدود چهل سال قبل در شرایطی نوشت که تاریخ نگاران ادبی به رمانس های عامیانه ایرانی توجهی نداشتند یا آن ها را آثاری کم ارزش می دانستند. فقط چند سال پیش از آن (1967 م)، تحت تاثیر ایدئولوژی مارکسیستی اهمیت توده «در میان تیم تاریخ ادبی نویس ریپکا، ییری سیپک کارش را اختصاصا به این موضوع مربوط ساخته» بود. البته سیپک یادآوری می کند که نوشته او «جز طرحی از ادبیات عامیانه ایران نیست.» هاناوی در مواجهه با این خلاء انتقادی و تاریخ ادبیاتی، رمانس های عامیانه ایرانی را موضوع کار خود قرار داد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.