مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله منابع و عملکرد پپتید های زیست فعال عملگرا با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله منابع و عملکرد پپتید های زیست فعال عملگرا با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله منابع و عملکرد پپتید های زیست فعال عملگرا با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله منابع و عملکرد پپتید های زیست فعال عملگرا با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله منابع و عملکرد پپتید های زیست فعال عملگرا با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
سیده فرشته حسینی – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
زینب رفتنی امیری – عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

چکیده:
پروتئین ها حاوی پلی مرهایی از اسیدهای آمینه اند که بدلیل ساختمان و ترکیب خاص خود دارای ویژگیهای عملگرایی می باشند.در سالهای اخیر اثبات شده است که پروتئینهای موجود در رژیم غذایی منبع غنی از پپتیدهای زیستفعال هستند. این پپتیدها ناشی از هیدرولیز پروتئین های منابع مختلف لبنی، دریایی، و گیاهی(مانند گل کلم بروکلی، پروتئین گیاهی سویا و ;) توسط عوامل مختلف آنزیمی به ویژه آنزیمهای هضمی می باشند. از این رو این دسته از قطعات پروتئینی شکسته شده که دارای اثرات مثبتی برعملکرد بدن می باشند را پلی پپتیدهای بیواکتیو می نامند. پپتیدهای بیواکتیو بسته به توالی اسید آمینه ای خود دارای فعالیت های بیولوژیکی مختلفی از جمله تنظیم فشار خون، تنظیم سیستم عصبی، تنظیم سیستم ایمنی بدن، تنظیم سیستم و عملکرد دستگاه گوارش، فعالیت آنتی اکسیدانی و ; می باشند و بر اساس عملکرد به گروههای مختلفی مانند پپتیدهای مهارکننده ACE(angiotensin-converting enzyme) ، پپتیدهای مخدری، پپتیدهای ضد میکروبی وضد ویروسی، گلیکوماکروپپتیدها، کازئینوفسفوپپتیدها و ; تقسیم می شوند. این پپتیدها در داخل توالی پروتئین منشأ غیرفعال بوده و می توانند در طول هضم در دستگاه گوارش یا فرآوری غذا آزاد و فعال شوند. پروتئین های شیر یک منبع غنی از پپتیدهای بیواکتیو می باشند. بنابراین محصولات لبنی تخمیری مختلف مانند پنیر، ماست، شیرهای تخمیری و ; حاوی این پپتیدها بوده و میزان آزادی سازی این پپتیدها در محصولات مختلف به میزانپروتئولیز در طی انجام فرآیند (مانند رسیدن پنیر)، بستگی دارد. جدا از تشکیل این پپتیدها در طی فرآیند، بسیاری دیگر از این پپتیدها بعد از مصرف غذا در سیستم گوارشی تولید می شوند. علاوه بر محصولات لبنی، پپتیدهای بیواکتیو می توانند به صورت مصنوعی ودر شرایط آزمایشگاهی به واسطه ی هیدرولیز آنزیمی منابع دریایی مختلف (مانند ماهی، جلبک، حلزون و ;) با استفاده از آنزیمهای پروتئولیتیک مناسب تولید شوند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.