دانلود مقاله برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) بخش سوم: خواص اصطکاکی و آئرودینامیکی با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) بخش سوم: خواص اصطکاکی و آئرودینامیکی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) بخش سوم: خواص اصطکاکی و آئرودینامیکی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
سال انتشار: 1390
محل انتشار: اولین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
بهنام گوشکی سرجاز – دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه آزاد اس
علی ماشاءاله کرمانی – استادیار پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین
محمد غلامی پرشکوهی – دانشیار گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی و
حمیدرضا گازر – استادیار پژوهشی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کرج
چکیده:
ضریب اصطکاک ایستایی و سرعت حد به ترتیب از مهم ترین خواص اصطکاکی و آیرودینامیکی محصولات کشاورزی از جمله پسته برای طراحی ماشینها و تجهیزات فرآوری میباشد. در این تحقیق این خواص در پنج سطح رطوبتی 4/6% و 12/35% و 20/1% و 27/85% و 35/6% بر پایه وزن تر برای پسته و مغز رقم احمدآقایی بررسی شد . نتایج نشان داد که رطوبت تاثیر معنی داری بر ضریب اصطکاک استاتیکی و سرعت حد پسته و مغز آن در سطح 1% داشت. مقادیر ضریب اصطکاک ایستایی روی پنج سطح اصطکاکی گالوانیزه، شیشه، ا ستیل، چوب و پلاستیک با افزایش رطوبت افزایش پیدا کرد . در همه سطوح رطوبتی بیشترین ضریب اصطکاک استاتیکی برای پسته و مغز برای چوب و کمترین آن برای آهن گالوانیزه بدست آمد. سرعت حد پسته و مغز آن با افزایش سطح رطوبت به طور خطی افزایش پیدا کرد و در محدوده 11/6-10/59 متر بر ثانیه برای پسته و 10/8-9/16 متر بر ثانیه برای مغز قرار گرفت.