مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله بررسی اثر شوری و باکتری سودوموناس فلورسنت بر میزان بازده اسانس در دو جمعیت شوید با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی اثر شوری و باکتری سودوموناس فلورسنت بر میزان بازده اسانس در دو جمعیت شوید با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثر شوری و باکتری سودوموناس فلورسنت بر میزان بازده اسانس در دو جمعیت شوید با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثر شوری و باکتری سودوموناس فلورسنت بر میزان بازده اسانس در دو جمعیت شوید با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثر شوری و باکتری سودوموناس فلورسنت بر میزان بازده اسانس در دو جمعیت شوید با word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی

تعداد صفحات: 1

نویسنده(ها):

مرضیه یوسفی – دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت پردیس ابوریحان دانشگاه تهران
غلامعباس اکبری – دانشیار گروه علوم زراعی و اصلاح نباتات پردیس ابوریحان دانشگاه تهران
شمسعلی رضازاده – پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی کیلومتر 55 آزاد راه تهران قزوین
منصور امیدی – پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی کیلومتر 55 آزاد راه تهران قزوین

چکیده:

شوری از مهمترین تنش های محیطی در کشور ایران است و آب شور آبیاری یکی از عواملی است که می تواند بر جنبه های مختلف کیفی و کمی رشد و نمو گیاه تاثیر گذارد شوری در گیاهان دارویی باعث تغییر میزان مواد موثره می گردد ولی تلقیح بذور با باکتری های محرک رشد منجر به بهبود رشد و نمو گیاه می شود و مسیرهای خاص متابولیت های ثانویه را تحریک می کند شوید (Anethum graveolens) در ایران برای مصارف سبزی و دارویی کشت شده و بسیاری از خواص دارویی این گیاه نظیر ضد نفخ، ضد اسپاسم و پایین آورنده چربی خون به اثبات رسیده است. در این تحقیق با توجه به نقش مهمی که متابولیت های ثانویه (به خصوص اسانس) در گیاهان دارویی دارند و در شرایط تنش های محیطی برخی از این ترکیبات به میزان قابل توجهی تغییر می یابند به بررسی اثرات باکتری محرک رشد بر تجمع متابولیت های ثانویه در گیاه شوید در شرایط تنش شوری پرداخته شده است. بدین منظور آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی (بصورت گلدانی) در گلخانه پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل: شوری(آب دریاچه حوض سلطان قم) در 6 سطح (صفر- 2/5-5-7/5-10 و 12/5 ds/m) و باکتری سودوموناس فلورسنت در 2 حالت تلقیح و عدم تلقیح با بذور 2 توده بذری شوید اصفهان و زابل بودند . اسانس گیری در مرحله گلدهی انجام شد نتایج نشان داد که بازده اسانس در هر دو توده شوید با افزایش شوری بیشتر شد همچنین در تیمارهای دارای باکتری سودوموناس درصد بازده اسانس بیشتر از تیمارهای بدون باکتری بود. علاوه بر این توده زابلی بازده اسانس بیشتری نسبت به توده اصفهانی داشت.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.