مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله کاهش حساسیت بیومواد به بارهای ضربه ای با استفاده از مواد پوششی طی دوره انبارمانی با word


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله کاهش حساسیت بیومواد به بارهای ضربه ای با استفاده از مواد پوششی طی دوره انبارمانی با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله کاهش حساسیت بیومواد به بارهای ضربه ای با استفاده از مواد پوششی طی دوره انبارمانی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کاهش حساسیت بیومواد به بارهای ضربه ای با استفاده از مواد پوششی طی دوره انبارمانی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله کاهش حساسیت بیومواد به بارهای ضربه ای با استفاده از مواد پوششی طی دوره انبارمانی با word :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
مصطفی جعفریان – کارشناس ارشد مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی و مدرس دانشکده فنی پروف
حسن صدرنیا – استادیار گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
محمدحسین آق خانی – دانشیار گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده:
امروزه با گسترش سامانه های مکانیکی برداشت، جابجایی و درجه بندی میوه ها، احتمال ایجاد آسیب های مکانیکی برای میوه ها بسیار زیاد است. از طرفی استفاده از مواد پوششی مختلف جهت حفظ کیفیت و نیز جلوگیری از ضایعات محصولاتی که دوره انبارمانی دارند، مرسوم است. در این تحقیق اثر مواد پوششی برای کمینه کردن آسیب های ناشی از بارهای ضربه ای، مورد بررسی قرار گرفت. فاکتورهای مهم لهیدگی شامل قطر، عمق، حجم لهیدگی و حساسیت به لهیدگی می باشد. بدین منظور از آزمایش فاکتوریل 2×3×3، 2 رقم سیب (زرد لبنانی، قرمز لبنانی)×3 دوره انبارمانی (بدون انبارمانی، ا و 2 ماه انبارمانی) × 3 غلظت ماده پوشاننده ( 0 و 3 و 6 درصد) در قالب طرح کاملاً تصادفی با 10 تکرار استفاده گردید. در هر آزمایش، متغیرهای عمق و قطر لهیدگی اندازه گیری و حجم و حساسیت به لهیدگی با استفاده از روابط محاسبه شدند. نتایج نشان داد اثر فاکتور های غلظت و انبارمانی در سطح 1% بر قطر لهیدگی معنی دار است و اثر متقابل غلظت و رقم در انبارمانی به ترتیب در سطوح 5% و 1% بر قطر لهیدگی معنیدار است. اثر غلظت و انبارمانی و نیز اثر متقابل آن ها بر میزان عمق لهیدگی در سطح 1% معنیدار است. همچنین اثر غلظت و انبارمانی و اثر متقابل رقم در انبارمانی در سطح 1% و اثر متقابل رقم در غلظت در سطح 5% بر حساسیت به لهیدگی معنی دار است. نتیجه این که با افزایش دوره انبارمانی و افزایش غلظت کلریدکلسیم دوآبه فاکتورهای مربوط به لهیدگی کاهش می یابد، بنابراین استفاده از این ماده پوشاننده به عنوان عاملی جهت کاهش ضایعات میوه سیب پیشنهاد می شود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.