مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله تاثیر ارقام گندم و اندازه ذرات آرد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی خمیر با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تاثیر ارقام گندم و اندازه ذرات آرد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی خمیر با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تاثیر ارقام گندم و اندازه ذرات آرد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی خمیر با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر ارقام گندم و اندازه ذرات آرد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی خمیر با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر ارقام گندم و اندازه ذرات آرد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی خمیر با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: 10

چکیده:

طبقه بندی آرد براساس اندازه ذرات به عنوان فاکتور کیفی مهم در آرد سازی به شمار می ر ود. این تحق یق با هدف تع یین کاربرد و پیش بینی و یژگی ها ی فیزیکوشیمیایی، رئولوژ یکی و باف تی خم یر حاصل از آردها یی با اندازه ذرات و ارقام مختلف انجام شد . چهار وار یته گندم شامل الوند، پی شتاز، سبلان وگاسکوژن با آس یاب غلتک ی آزما یشگاهی آرد شدند و در یک س یستم الک پ نچ بخش ی، نمونه های آرد با اندازه ذرات : 106 > ، 125 106 ، 180 – 125 ،500 – 180 و 500 < میکرون جداساز ی و طبقه بند ی شدند و در آزمون ها ی فیزیکوشیمیایی، ر ئولوژیکی و باف تی خم یر استفاده شد . نتا یج نشان داد که بخش آرد با اندازه ذرات 500 < میکرون در کلیه ارقام بیشترین مقدار پروتئین و هم چنین این بخش در ارقام گاسکوژن و پیشتاز بیشترین مقدار خاکستر را داشت . تیمار اندازه ذرات تا ثیر مع نی دار ی رو ی مقدار پر وتئین، خاکستر، رطوبت، سف تی و انرژ ی خمیر ( P<0.05 ) داشت. تیمار ارقام نی ز تا ثیر معن یداری رو ی مقدار پروت ئین، خاکستر، رطوبت و سف تی خمیر( P<0.05 ) نشان داد . با افز ایش اندازه ذرات آرد (از بخش 125 – 106 م یکرون تا بخش 500 -180 م یکرون) سفتی خم یر و انرژ ی خمیر افز ایش یافت، ضمن این که تغییر شکل خمیر در نقطه پارگی کاهش نشان داد. داده ها ی رئولوژ یکی مشخص کردند که در تمام ی ارقام با افز ایش اندازه ذرات آرد (از بخش 180 – 125 م یکرون تا بخش 500 – 180 م یکرون)، جذب آب، زمان گسترش و زمان پایداریخمیر افزایش یافته است.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.