مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله تجزیه کارایی خطوط هوایی کشور ایران با استفاده از مدلSBM با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تجزیه کارایی خطوط هوایی کشور ایران با استفاده از مدلSBM با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تجزیه کارایی خطوط هوایی کشور ایران با استفاده از مدلSBM با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تجزیه کارایی خطوط هوایی کشور ایران با استفاده از مدلSBM با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تجزیه کارایی خطوط هوایی کشور ایران با استفاده از مدلSBM با word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش منطقه ای علوم ریاضی و کاربردها
تعداد صفحات: 4
چکیده:
در این مقاله یک روش تحلیل پوششی داده های دو فازی ارائه شده است و راه های تجزیه ی اجراهای مالی و عملیاتیبرای خطوط هوایی ارائه شده است و نتایج آن بر روی داده هایی از دو شرکت هوایی ایرانی و همچنین دو واحدتصمیم گیری مجازی پایه گذاری شده است .در این مقاله با کمک مدل های تحلیل پوششی داده ها ی دو فازی بهبررسی عملکرد خطوط هوایی در فرودگاه پرداخته شده است که متغیرهای لحاظ شده شامل: سوخت هواپیما ، دستمزدکارکنان، سود وهزینهمقدار صندلی موجود در بررسی کارایی عملیاتی و


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی غنی سازی شکر با ریز مغذی ها با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی غنی سازی شکر با ریز مغذی ها با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی غنی سازی شکر با ریز مغذی ها با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی غنی سازی شکر با ریز مغذی ها با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی غنی سازی شکر با ریز مغذی ها با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 10
چکیده:
غنی سازی غذا عبارت است از افزودن یک ماده مغذی ( ویا بیشتر) به غذاها، هدف اصلی اینکار، افزایش دادنمیزان ماده مغذی افزوده شده به منظور بهبود وضعیت تغذیه ای یک جمعیت معین است. که با گزینش غذای صحیح و یا ماده متشکله غذایی مناسب با ویژگی ها ی خاص می توان در این مورد موفق بود. شکر به عنوان یک حامل غذایی به منظور غنی سازی به دلیل دارا بودن ویژگی مناسب مورد استفاده قرار می گیرد. که از جمله آن ویژگیها می توان به فرآوردی و تکنولوژی آسان و کم هزینه آن ، اندازه مناسب ذرات، مصرف منظم و نسبتا ثابت در افراد جامعه و ; اشاره کرد. غنی سازی شکر عمدتا با سه ریز مغذی ید و ویتامین A و آهن صورت می گیرد. معمولا روشی که برای غنی سازی مورد استفاده قرار می گیرد. چسبیدن است که ویتامین به صورت پودر توسط یک روغن گیاهی به سطح بلورهای شکر می چسبد. غنی سازی شکر با وینامین A درکشورهای مانند شیلی، آمریکای مرکزی و جنوبی، هندوراس، کاستاریکا و پاناما و ; هدف گرفته است که ارگانهای وزارت بهداشت ، INCAP ،آژانس های تغذیه ای ، یونیسف و ; در این برنامه درگیربوده اند. در این کشورها معمولا به مخلوط های مایع و غلات صبحانه ای تهیه شده برای کودکان خردسال اضافه میگردد. غنی کننده مورد استفاده معمولا پالمیتات رتینول و استات رتینول (محلول در آب ) بوده است. پرمیکس تغلیظ شده مورد استفاده شامل شکر (75%) ، پالمیتات ویتامین A (22%) ، روغن کلزا و یا روغن بدون پراکسید (2/1%) و یک آنتی اکسیدان نظیر Ronoxan (0.9%) بوده است. روش اضافه کردن به شکر به صورتی است که ابتدا سانتریفوژ متناسب صورت گرفته وشکر پس از اینکه از سانتریفوژ خارج گردیده و قبل از اینکه خشک گردد اضافه می شود و پرمیکس طی عبور از نوار نقاله باشکر مخلوط می شود. همچنین غنی سازی شکر با آهن عمدتا درکشور گواتمالا صورت گرفته است و سازمانها و گروههای INCAP ، دانشگاه کالیفرنیا، WHO با این مسئله درگیر بوده اند و عمدتا با NAFeEDTA غنی سازی صورت گرفته است که این پودر زرد در آخرین مرحله سانتر یفوژ کردن شکر تصفیه شده در حالی که هنوز شکر 2% رطوبت دارد اضافه می گردد. که این غنی سازی هم موفق بوده است . البته باید توجه داشت پایش الگوی مصرف نیز ضروری است و با توجه به اینکه غنی سازی شکر صورت گرفته است مصرف شکر و وعده های غذایی شامل این ماده افزایش نیابد و این کمبود با افزایش دوز غنی کننده جبران شود.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی تاثیر تمرکز مالکیت بر بیش ارزشیتبی سهام با تاکید بر مدیریت واقعی سود با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی تاثیر تمرکز مالکیت بر بیش ارزشیتبی سهام با تاکید بر مدیریت واقعی سود با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی تاثیر تمرکز مالکیت بر بیش ارزشیتبی سهام با تاکید بر مدیریت واقعی سود با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسی تاثیر تمرکز مالکیت بر بیش ارزشیتبی سهام با تاکید بر مدیریت واقعی سود با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود بررسی تاثیر تمرکز مالکیت بر بیش ارزشیتبی سهام با تاکید بر مدیریت واقعی سود با word :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، حسابداری و علوم تربیتی

تعداد صفحات : 12

چکیده مقاله:

این پژوهش به بررسی تاثیر تمرکز مالکیت بر بیش ارزشیابی سهام با تاکید بر مدیریت واقعی سود در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می پردازد پژوهش حاضر از لحاظ هدف کاربردی بوده و از بعد روش شناسی از نوع تحقیقات علی پس رویدادی است.جامعه اماری پژوهش شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می باشد و با استفاده از روش نمونه گیری حذف سیستماتیک، 100 شرکت به عنوان نمونه پژوهش انتخاب، و دوره زمانی ان بین سال های 1387 تا 1391 است. در این پژوهش بیش ارزشیابی سهام با معیارهای ضریب قیمت به عایدات هر سهم، ضریب ارزش بازار به ارزش دفتری هر سهم و بازده غیر عادی سهام و مدیریت واقعی سود با معیارهای جریان نقدی عملیاتی غیر عادی، هزینه های تولید غیر عادی و هزینه های اختیاری غیر عادی اندازه گیری شده است. نتایج پژوهش نشان می دهد که مدیریت واقعی سود تنها بر ارتباط بین تمرکز مالکیت با ضریب قیمت به ارزش دفتری هر سهم تاثیر مثبت و معنادار دارد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی میزان اثر بخشی عوامل کلیذی موفقیت در یادگیری الکترونیکی در دانشگاه های کشورمورد مطالعه: دانشگاه پیام نور کرمانشاه ب


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود بررسی میزان اثر بخشی عوامل کلیذی موفقیت در یادگیری الکترونیکی در دانشگاه های کشورمورد مطالعه: دانشگاه پیام نور کرمانشاه با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی میزان اثر بخشی عوامل کلیذی موفقیت در یادگیری الکترونیکی در دانشگاه های کشورمورد مطالعه: دانشگاه پیام نور کرمانشاه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود بررسی میزان اثر بخشی عوامل کلیذی موفقیت در یادگیری الکترونیکی در دانشگاه های کشورمورد مطالعه: دانشگاه پیام نور کرمانشاه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود بررسی میزان اثر بخشی عوامل کلیذی موفقیت در یادگیری الکترونیکی در دانشگاه های کشورمورد مطالعه: دانشگاه پیام نور کرمانشاه با word :


سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : سومین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی

تعداد صفحات : 7

چکیده مقاله:

استفاده ازمحیطهای چندرسانه ای با امکان انتقال اطلاعات بهصورت صوت تصویر متن نقاشی و بااستفاده ازاصول طراحی وب موجب ایجادعلاقه وانگیزه دریادگیرندگان گردیده است تحقیق حاضر به منظور شناسایی عوامل کلیدی موفقیت دریادگیری الکترونیکی دردانشگاه پیام نورشهرکرمان شاه انجام شدها ست درمتون عوامل کلیدی موفقیت مورد مطالعه قرارگرفت پس ازدسته بندی عوامل درهفت گروه اصلی ازجمله عامل سازمانی تکنولوژی ذینفعان سواد اطلاعاتی متدها و روشها منابع اموزشی و عوامل محیطی قرارگرفتند هرکدام ازاین عوامل دارای عوامل فرعی شاخص می باشند سپس پرسشنامه تحقیق بین دانشجویان یک روز تحصیلی درپاییز 1394 دردانشگاه پیام نور شهرکرمانشاه که حداقل یکبار بصورت الکترونیکی به اموزش پرداخته اند توزیع و اطلاعات جمع اوری شده با استفاده ازامارتوصیفی و بااستفاده ازنرم افزار SPSS موردتجزیه وت حلیل قرارگرفت پرسشنامه محقق ساخته بوده که پایایی آن براساس فرمول کرونباخ به میزان 0/81 مورداثبات واقع شد جامعه اماری شامل دانشجویان موجود دردانشگاه دریک روز تحصیلی به تعداد 450نفر بودند که براساس فرمول کوکران تعداد 207 نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند نتایج بیانگر آن بود که اغلب عوامل دربازه بسیار موافق تا موافق قراردارند


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارائه راهکارها و روشهای مختلف به منظور سرعت بخشیدن فرآیند هضم و افزایش تولید بیوگاز در جاذبهای بیهوازی و بهینه کرد


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله ارائه راهکارها و روشهای مختلف به منظور سرعت بخشیدن فرآیند هضم و افزایش تولید بیوگاز در جاذبهای بیهوازی و بهینه کردن تولید بیوگاز در این سیستمها با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله ارائه راهکارها و روشهای مختلف به منظور سرعت بخشیدن فرآیند هضم و افزایش تولید بیوگاز در جاذبهای بیهوازی و بهینه کردن تولید بیوگاز در این سیستمها با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارائه راهکارها و روشهای مختلف به منظور سرعت بخشیدن فرآیند هضم و افزایش تولید بیوگاز در جاذبهای بیهوازی و بهینه کردن تولید بیوگاز در این سیستمها با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله ارائه راهکارها و روشهای مختلف به منظور سرعت بخشیدن فرآیند هضم و افزایش تولید بیوگاز در جاذبهای بیهوازی و بهینه کردن تولید بیوگاز در این سیستمها با word :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی و محیط زیست سالم
تعداد صفحات: 11
چکیده:
بر این حقیقت واقفیم که بیوگاز به عنوان صورت پاک و تجدیدپذیر انرژی )به ویژه در بخش روستا یی(، به خوبی میتواند جایگزین منابع متعارف انرژی مانند سووتهای فسیلی شود. اما در عین وجود مزایای متعدد، پتانسیل فن آوری بیوگاز با محدودیتهای واصی نیز همراه بوده است. در این میان شایعترین محدودیتهای ممکن عبارتند از: زمان ماند هیدرولیکی طولانی 30 50 روز، کاه تولید گاز در زمستان، نوسانات شدید دمای شبانه روزی هاضم و -غیره. برای غلبه بر این مشکلات، محققان کوشیدهاند تا این محدودیتها را به منظور مورد پسند واقع کردن این فنآوری وافزای تولید گاز بر طرف کنند. از زمانی که علم بیوگاز پا به عرصه وجود گذاششته اسشت تشاکنون راه کارهشا ی بیشمار ی برا یبهینه کردن تولید بیوگاز ارائه گردیده، تا با ایجاد روشهای مناسب علاوه بر به حداقل رساندن رآیند هضم بیهوازی، بتوان میزان تولید بیوگاز را به حداکثر ممکن رساند. این مقاله به بررسی تکنیکهای مختلفی میپردازد که میتواند بشه منظور افزایش میزان تولید گاز از بسترهای جامد به کار رود


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید