مقالات من

دانلود مقالات

مقالات من

دانلود مقالات

دانلود مقاله بررسی پایداری اکسیداتیو روغن کنجد خام درطول نگهداری با word


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی پایداری اکسیداتیو روغن کنجد خام درطول نگهداری با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی پایداری اکسیداتیو روغن کنجد خام درطول نگهداری با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی پایداری اکسیداتیو روغن کنجد خام درطول نگهداری با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی پایداری اکسیداتیو روغن کنجد خام درطول نگهداری با word :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: 7

چکیده:

روغن کنجد به دلیل مقادیر بالایی از اسیدهای چرب ضروری به خصوص لینولئیک، از نظر تغذیه ای از اهمیت بالای برخوردار است. وجود مقدار بالایی از این اسید در نتیجه غیر اشباعیت بالا این روغن را مستعد برای اکسیداسیون می کند . از طرفی شهرت روغن کنجد به خاطر مقاومت در برابر اکسید شدن آن است که بدلیل وجود ترکیبات آنتی اکسیدانی در آن است. در این پژوهش پایداری اکسیداتیو روغن کنجدخام از طریق تاثیر زمان نگهداری وتغییرات ایجاد شده در برخی شاخص های کیفی روغن شامل اندیس اسیدی، پراکسید، ترکیبات توکوفرولی، و ترکیبات فنو لی در شرایط شتاب دار شده اکسیداسیون ( آون 65 درجه سانتی گراد به مدت 96 ساعت ونمونه برداری در فواصل زمانی 24 ساعت) مورد ارزیابی قرار گرفت.میزان اولیه اسیدیته درروغن کنجدخام0/28 (درصدبر حسب اسید اولئیک ) ،پراکسید2/84 میلی اکی والان اکسیژ ن درکیلو گرم )،ترکیبات توکوفرولی 432 (میلی گرم بر کیلو گرم بر حسب آلفا_توکوفرول) و ترکیبات فنولی 83/33(میلی گرم بر کیلو گرم بر حسب اسید گالیک)بود. بر اساس نتایج حاصل از تجزیه واریانس، کلیه پارامترهای مورد بررسی به طور معنی داری تحت تاثیرزمان قرار گرفتند( p <0/01نتایج افزایش در میزان اسیدیته وکاهش در ترکیبات توکوفرولی و ترکیبات فنولی را در شرایط نامساعد نگهداری نشان داد. بر اساس نتایج بدست آمده تغییرات میزان پراکسید دارای روند افزایشی- کاهشی می باشد


برای دریافت اینجا کلیک کنید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.